Despre noi

Alege o firma de transport de incredere

Stim cat de importante sunt pentru dvs marfurile pe care noi le transportam,

Reprezentam o firma de transport modernă, dinamică, cu personal calificat, oferind clienților noștri o gamă largă de servicii cu o notă personală.

 

Suntem specializați în transportul de mărfuri atat intern, in Romania cat si intra-comunitar , oferind în același timp o gamă largă de opțiuni de logistica cum ar fi: transport agabaritic, containere, transport cu cisterne, transport cu temperatura controlata, grupaje de marfa, ADR, transport utilaje agricole, autoturisme sau cereale.

Luati legatura cu noi
a
a

Transport marfa generala

Sprijiniti de zeci de ani de experienta putem transporta aproape orice. Flota noastră modernă și personalul calificat stau la baza încrederii clienților noștri. Oferim servicii de transport internațional și expediere interna cu o flotă actualizata și personal calificat. Oferim clienților noștri proiectarea unui plan logistic integrat și gestionarea profesională a procesului.

a

Firma transport intern & international

Gama rutelor de transport ale firmei noastra s-a extins în timp. Acum acoperă nu doar orice parte din Romania ci si intreaga Europa precum Italia, Germania, Spania, Franta, Țările Benelux și chiar spatiul extra-comunitar. Livrăm produse de toate tipurile; Tip alimentar și nealimentar, materiale de construcție, papetărie, materiale plastice, ADR, produse metalice, legume, fructe și altele.

a

Casa de Expeditii cu Experienta

Puteti sa aveti încredere în echipa noastră de profesioniști în logistică pentru a parcurge calea cea mai ieftină, in maxima siguranta. Oferim urmărirea încărcăturii la cerere, iar agenții noștri de service sunt disponibili de la 7 dimineața până la 10 seara, 7 zile pe săptămână. Dacă sunteți în căutarea unei case de expeditii în care vă puteți încrede, sunați chiar acum la 0746 064 747

Lasati-ne sa ne ocupam de urmatorul transport!