Intrebari frecvente

Find out about our company

Nu gasiti intrebarea Dvs. aici? Contactati-ne!

Tel : 0746 064 747

Fax: 0339 111 653

Email: office@recofert.ro

Vizitati pagina de contact online

Transportul intermodal

Transportul intermodal se referă la mișcarea mărfurilor de la origine la destinație, într-un container sau vehicul intermodal, folosind mai multe moduri de transport (feroviar, navă sau camion), fără a fi manipulata marfa la schimbarea modurilor.

Ce este o rețea de distribuție?

Într-un lanț de aprovizionare, o rețea de distribuție este un grup interconectat de instalații de depozitare și sisteme de transport, care primesc stocuri de mărfuri și le livrează ulterior clienților. Este un punct intermediar pentru a obține produse de la producător la clientul final, direct sau printr-o rețea de vânzare cu amănuntul. O rețea de distribuție rapidă și fiabilă este esențială în societatea consumatorilor de astăzi.

Procesul de vămuire

Autorizația pe care o autoritate vamală națională o acordă mărfurilor importate pentru a putea intra în țară sau pentru a exporta mărfuri pentru a putea părăsi țara. De obicei, autorizația vamală este acordată unui agent de transport pentru a demonstra că toate taxele vamale aplicabile au fost plătite și expedierea a fost aprobată.

Cat dureaza până mi se expediaza marfa ?

Marfa dumneavoastră se expediaza in cel mai scurt timp posibil. Imediat ce avem acordul de incarcare, cautam de indata cea mai eficientă soluție de transport pentru a încarca și expedia.

Pot trimite efecte persoanale ?

Da. Deseori se intampla ca fim contactați de clienți care doresc să se mute din România catre o alta țara din Europa sau din Europa catre România și doresc sa-și transporte lucrurile din casa (mobilier, electrocasnice, vesela etc.). Recomandarea noastră este ca micile obiecte sa fie bine impachetate in cutii de carton iar la incărcare si la descărcare, clientul trebuie sa aibă oameni pentru manipulare. Noi asigurăm doar serviciul de transport.

Ce se întâmplă dacă expedierea mea se pierde?

Avem experientă in transport si ne selectăm cu atenție colaboratorii cu care lucrăm. De la incărcare si pâna la descărcare vă putem pune la dispoziție numarul de telefon al conducătorului auto pentru a ține in permanență legatura cu acesta. Posibilitațile ca marfa să fie pierdută sunt egale cu zero.