Firma de Logistica in Romania: transport in siguranta si rapid in toata tara!

 

Indiferent de zona ajungem la destinatie! Suntem o casa de expeditie cu experienta de ani buni pe piata romaneasca si cea intracomunitara! Cu toate acestea, filozofia noastra a rămas aceeași ca din prima zi, cea in care credem cu tărie în capacitățile noastre distincte, oferind un serviciu complet clientelei noastre, bazat pe a fi o echipă eficientă și profesionista, ce lucrează personal cu fiecare din clienții noștri! Noi suntem intotdeauna mândri să sprijinim industria și comerțul romanesc cu servicii de logistica de actualitate!

 

Firma Transport: O firmă de transport în care poți avea încredere
Când trebuie să ridicați și să livrati mărfurile în vrac, trebuie să lucrati cu o firmă de transport de calitate. O firma de transport și logistică de calitate poate avea grijă nu numai de livrare, ci și de ambalarea corespunzătoare a mărfurilor care urmează a fi livrate, ceea ce este esențial dacă mărfurile trebuie transportate pe distanțe mari.
Recofert, este o firmă de transport cu sediul în România, care este cunoscută pentru furnizarea de servicii de transport intern de top în România, precum și în diferite țări europene. Dacă doriți ca mărfurile dvs. să fie transportate în siguranță și în timp util, suntem compania la care ar trebui să apelați. Serviciile noastre de transport intern au fost apreciate, la fel și serviciile pe care le oferim pentru transportul international de marfa.

 

Ce face Firma Transport special?

 

• O gamă largă de moduri de transport: Recofert, Firma Transport, suntem autorizați să transportăm marfă internațional și intern pentru o mare varietate de mărfuri. Drept urmare, flota noastră de vehicule este variată și poate satisface atât cerințele de livrare cât si alte cerinte speciale. De la marfuri generale la mărfuri si/sau materiale periculoase (ADR), orice aveți nevoie pentru a ridica și livra, vom fi acolo pentru tine.

 

• Expert în comunicarea într-o varietate de limbi: Pe măsură ce transportăm marfă internațională în numeroase țări din Europa care au toate limbile proprii, ne concentrăm pe angajarea de profesioniști care pot comunica într-o mare varietate de limbi europene în mod eficient. Astfel se obțin servicii mai eficiente care vă pot oferi rezultate concrete în timp util și prompt.

 

• Urmărim constant vehiculele noastre pentru a verifica progresul: odată ce vehiculele noastre sunt angajate intr-un transporta intern de marfa sau transport internațional, continuăm să urmărim camioanele pe GPS pentru a ne asigura că nu există dificultăți. Dacă vedem că vehiculele noastre s-au oprit undeva pentru o perioadă îndelungată, putem să ne întrebăm dacă există probleme tehnice. Dacă aflăm probleme, ne menținem informați și clienții.

 

Așadar, dacă aveți nevoie de serviciile unei firme de transport de înaltă calitate, contactați-ne: Recofert, Firma Transport pe email: office@recofert.ro sau telefon: 0746064747

a
Cereti oferta acum

Transport marfa in Bucuresti

a
Cereti oferta acum

Transport marfa in Constanta

a
Cereti oferta acum

Transport marfa in Cluj

a
Cereti oferta acum

Transport marfa in Iasi

a
Cereti oferta acum

Transport marfa in Timisoara

a
Cereti oferta acum

Transport marfa in Brasov

a
Cereti oferta acum

Transport marfa in Oradea

a
Cereti oferta acum

Transport marfa in Arad

a
Cereti oferta acum

Transport marfa in Galati

a
Cereti oferta acum

Transport marfa in Braila

a
Cereti oferta acum

Transport marfa in Craiova

a
Cereti oferta acum

Transport marfa in Tulcea

a
Cereti oferta acum

Transport marfa in Bacau

a
Cereti oferta acum

Transport marfa in Giurgiu

a
Cereti oferta acum

Transport marfa in Alba Iulia

a
Cereti oferta acum

Transport marfa in Ploiesti

Click aici pentru a vorbi cu un consultant in transporturi!